Nu skal du ikke bekymre dig om regnskabet

Regnskabet tager jeg mig af

De fleste kan i virkeligheden godt lide at være på forkant deres virksomheds økonomiske udvikling, men min erfaring siger mig, at det kan være svært at bevare overblikket i en hektisk hverdag.
Du kan få hjælp med at udarbejde dit regnskab, og via min hjælp, få en god indsigt i din økonomi.

Jeg sørger for alt i dit bogholderi og holder dig løbende orienteret om den økonomiske situation. Selvfølgelig sørger jeg også for at årsregnskabet er tidligt klar til revisoren, så alt er i orden – og du hurtigt har et overblik over sidste års regnskab og nøgletal.

 

Jeg giver dig overblik over:

Udover at dit regnskab skal stå skarpt, er det vigtigt for mig at give dig tryghed i processen. Derfor sørger jeg naturligvis for, at du hele tiden er orienteret omkring, hvordan det står til.

Det kunne fx være på følgende områder:

 • Omsætning
 • Dækningsbidrag på relevante produktgrupper eller forretningsområder
 • Øvrige omkostninger fordelt efter kategori og/eller forretningsområder
 • Ekstra omkostninger i forbindelse med konkrete projekter i virksomheden (Project controling)
 • Virksomhedens samlede lønsomhed
 • Budgetopfølgning og analyse
 • Optimering af lønsomhed

Kontakt mig her

Dorthe Helsby
Bogholder

Telefon: 70 20 90 77
Mail: info@back-office.dk

Mit fokus vil være der, hvor behovet er – og sammen finder vi ud af, hvad der er vigtigst for dig i din virksomhed.

Regnskab og bogholderi på dine præmisser

Det er meget forskelligt hvor ofte, og hvor meget, man som virksomhedsejer ønsker at blive involveret i regnskabet. Derfor finder vi sammen ud af, hvad lige præcis du har brug for – og jeg sørger for at forventningsafstemme i forhold til behov og ønsker, når vores samarbejde begynder.

Vil du orienteres ugentligt, månedligt eller hvert kvartal? Jeg ved, at fleksibilitet vejer tungt for mange, og derfor kan det hele lade sig gøre hos mig.

Mit fokus vil være der, hvor behovet er – og sammen finder vi ud af, hvad der er vigtigst for dig i din virksomhed.

Selve bogholderiet vil som oftest indeholde forskellige behov og ligeledes tilpasser jeg arbejdet 100% din virksomhed. 

Jeg tager mig af:

 • Fakturering og debitoropfølgning og rykkerprocedure
 • Kreditorstyring og betaling af fakturaer
 • Bank mv er naturligvis altid afstemt til dit bogholderi
 • Lønbogholderi
 • Øvrige statuskonto

Et årsregnskab, du kan regne med

Efter årsregnskabets udløb udarbejder jeg årsregnskabet, som vil blive aflagt efter årsregnskabsloven og de lovmæssige krav. Herudover udfylder jeg de nødvendige dokumenter til brug for de offentlige myndigheder.

Måske har du allerede en tilknyttet bogholder, der udarbejder jeres årsregnskab og moms, samt yder anden regnskabsmæssig rådgivning? Men måske det bare er tid til at undersøge, om jeg kan gøre det bedre eller billigere end den nuværende løsning?

Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten, men gør mit ypperste for at effektivisere arbejdsgangen – det sikrer dig både den rigtige pris og garanterer et stykke arbejde, der er mere end i orden.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om din fremtidige økonomistyring; jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på, hvad en skræddersyet løsning for netop din virksomhed vil indeholde og koste.

 

Hvad er regnskab?

Selve ordet ”regnskab” går mere end 500 år tilbage i historien. Siden 1917 har vi kørt med årsregnskaber i Danmark. Regnskab handler kort og godt om at kunne fremlægge tal, der giver ledelsen og myndighederne indblik i virksomhedens resurser og muligheder.
Regnskaberne baserer sig på virksomhedernes dataopsamling.

Er du klar til at komme i gang?

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale på telefon 70 20 90 77 eller e-mail info@back-office.dk