Referencer

Når du skal vælge bogholder, så er det vigtigt for dig at vide, om andre kunder er tilfredse.

Derfor har jeg herunder samlet nogle udtalelser fra mine kunder.

Som jeg tidligere har beskrevet, så er min kundeportfolio en bred vifte af virksomheder, så jeg kan også gøre noget for dig – uanset størrelse og branche.

– og er du stadig i tvivl, er du velkommen til at kontakte dem for at høre mere om deres indtryk af mit arbejde.

Udvalgte referencer

”Dorthe varetager hele vores økonomifunktion. Lige fra bogholderiet til økonomistyringen. Med over 300 leverandører i ind- og udland, 20 ansatte og en afdeling i Norge er det utrolig vigtigt at bogholderiet fungerer perfekt og at økonomien bliver styret med sikker hånd. Hos Dorthe ved jeg at økonomien er i trygge hænder og jeg kan derfor koncentrere mig om forretningen. Selvom hun ikke er her fysisk til daglig er hun altid tilgængelig alle dage – og jeg bruger hende meget tit som sparringspartner på strategiske og økonomiske forhold.”

Anja Lytzen, Ejer Lirum Larum Leg ApS 

“Efter at jeg er skiftet over til Dorthe, så er min hverdag blevet meget nemmere. Egentligt skulle hun kun være min bogholder, men i dag tager hun sig af en lang række administrative opgaver – og hun er min professionelle sparringspartner på økonomiske og ledelsesmæssige forhold.”

Thomas T. Sloth, Ejer i-Strategi ApS

”Jeg har haft Dorthe som min bogholder i mange år. Hun har fulgt mig og min forretning tæt gennem alle årene og det har været en stor tryghed for mig, at hun har haft styr på bogholderiet. Jeg sender bare alle mine bilag på mail og få dage senere kommer mit regnskab retur. Momsen klarer hun også og så siger hun altid til, hvis der er noget jeg bør være opmærksom på. Det er virkelig nemt for mig.”

Hans Pedersen, Ejer af HP Montage

R-Coding ApS

”Jeg vil gerne have der er orden i økonomien, så derfor laver Dorthe min løn, fakturaer og mit regnskab hver måned. Så kan jeg hele tiden følge med i, hvordan det går. Jeg sender bare mine bilag løbende og så kommer mit regnskab retur hver måned. Det er simpelthen så nemt.”

Lasse Rasch, Ejer R-Coding ApS

Er du klar til at komme i gang?

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale på telefon 70 20 90 77 eller e-mail info@back-office.dk