Bøvler du også med budgettet?

Et budget du kan regne med

De fleste virksomhedsejere vil gerne have styr på budgettet; men selvom budgettet er vigtigt, bliver det tit nedprioriteret til fordel for de andre arbejdsopgaver, der er nødvendige og giver dig arbejdsglæde.

Fremover behøver du ikke bekymre dig om dårlig samvittighed. Jeg prioriterer dit budget frem for alt – fordi det er dét, der giver mig arbejdsglæde.

Jeg har udarbejdet budgettet for et væld af virksomheder – og jeg er også klar til at udarbejde et realistisk budget for dig, som danner et godt grundlag for løbende strategi og opfølgning.

Troværdige budgetter med Backoffice

Mange virksomheder laver et budget, hvor de kun tager højde for at gøre banken eller revisoren tilfredse. Det er en fejl, som mange begår, netop fordi budgettet er noget, der skal overstås.

Jeg ser budgettet som et vigtigt redskab for optimering og styring af din virksomhed.

Når jeg varetager dine budgetter, er det derfor ikke kun nemt for dig – arbejdet danner også grundlaget for en stærkere økonomi i din virksomhed. Jeg laver grundige analyser af din økonomi i det kommende år og tager højde for tilpasninger i både op- og nedadgående retning.

Min opgave er at give dig de bedst mulige betingelser for en bedre bundlinje.

Se også økonomistyring.

Kontakt mig her

Dorthe Helsby
Bogholder

Telefon: 70 20 90 77
Mail: info@back-office.dk

“Jeg tager altid din virksomheds nuværende situation i betragtning – Har du brug for et opstartsbudget, driftsbudget eller likviditetsbudget?

Tilpasset dine ambitioner

Ud fra dit regnskab, din forretningsplan og dine ambitioner udarbejder jeg et budget i samarbejde med dig. Jeg tager altid din virksomheds nuværende situation i betragtning – Har du brug for et opstartsbudget, driftsbudget eller likviditetsbudget?

Når jeg kender til dine behov, gør jeg mit for at dine ambitioner kan nås.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dit fremtidige budget – jeg giver gerne et tilbud på, hvad en skræddersyet løsning for netop din virksomhed vil indeholde og koste.

Hvad er et budget?

Et budget giver dig et overblik over dine indtægter og udgifter. Helt kort er det dit økonomiske styringsværktøj, og det giver dig muligheden for at tilpasse din økonomi og nå i mål med dine ambitioner for virksomheden.

Er du klar til at komme i gang?

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale på telefon 70 20 90 77 eller e-mail info@back-office.dk