Jeg gør bogføring til en leg for dig

Automatiseret bogholderi med god samvittighed

 

For mange virksomheder er den løbende bogføring en daglig irritation, hvor man altid er bagefter.

Det behøver heldigvis ikke være sådan. Jeg har mange års erfaring, stor viden og en stålsat vilje til at gøre din hverdag nemmere – og dit arbejde sjovere.

Hver eneste dag hjælper jeg virksomheder – store som små – med at bevare det økonomiske overblik. Jeg sætter en ære i, at du som kunde ikke behøver at spekulere på noget som helst omkring dit bogholderi.

 

 

Slut med papirbilag – jeg gør det nemt

 

Hos mig får du en automatiseret regnskabsløsning, der sparer dig både tid – og på sigt også penge, fordi mine arbejdsgange er langt mere effektiv end de sædvanlige.

Jeg konterer og bogfører alle bilag og transaktioner for dig. Jeg betaler også gerne dine regninger for dig, hvis du ønsker det.

Det eneste du selv skal gøre, er at sende dine bilag og fakturaer via mail eller en app til mig.
Papirkvitteringer tager du et billede af og sender via en app på telefonen – så har jeg alt, hvad jeg skal bruge og klarer resten for dig:
Jeg bogfører bilagene, som opbevares elektronisk på en sikker og tryg måde og som naturligvis lever op til alle lovgivningskrav.

Hos mig er processen automatiseret, digital og baseret på at din tid og dine penge skal bruges så effektivt som muligt.

Så bliver det ikke nemmere!

Kontakt mig her

Dorthe Helsby
Bogholder

Telefon: 70 20 90 77
Mail: info@back-office.dk

“Hos mig er processen automatiseret, digital og baseret på at din tid og dine penge skal bruges så effektivt som muligt. Så bliver det ikke nemmere!”

Skræddersyet efter dine behov

 

Igennem mine år som bogholder, har jeg mødt mange virksomhedsejere, der er ved at drukne i papirkvitteringer, løse bilag og i det hele taget kæmper med at få regnskabet til at gå op i en højere enhed.

Jeg vil gerne være med til at give dig tid til at fokusere på dine kerneopgaver – det, du brænder for.

Jeg kan både være din eller dit bogholderis forlængede arm, din eksterne CFO/Økonomichef, eller du kan vælge at outsource dit bogholderi til mig. Du bestemmer helt selv hvor mange opgaver, og hvor meget ansvar, du vil overdrage til mig.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om din fremtidige bogføring; jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på, hvad en skræddersyet løsning for netop din virksomhed vil indeholde og koste.

Hvad er bogføring?

 

Bogføring og regnskab er en afgørende del af virksomhedsdriften.

Bogføring sikrer, at der er styr på virksomhedens økonomiske transaktioner og giver et her og nu billede af virksomhedens indtjening, likviditet og økonomiske stilling. Bogføringen sikrer også at momsen løbende kan indberettes korrekt.

Helt kort kan man sige, at bogføring er dokumentation på virksomhedens økonomiske aktiviteter – hver eneste gang der købes, sælges, betales fakturaer mv.

Bogføringen kan foretages løbende, månedligt eller kvartalsvis, alt efter behovet.

Er du klar til at komme i gang?

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale på telefon 70 20 90 77 eller e-mail info@back-office.dk