Jeg styrer din økonomi i den rigtige retning

Økonomistyring, der skaber resultater

Som virksomhedsejer har man ofte en lang række ambitioner for sin virksomhed, og disse er ofte betinget af den økonomiske situation. Hvordan vækster du? Skal du omsætte dine varer i et andet tempo? Hvad skal der til for at dine ambitioner bliver indfriet?

Igen og igen ser jeg, at effektiv økonomistyring er et uundgåeligt skridt på vejen til målet. Jeg har, igennem mange år, specialiseret mig i økonomistyring – og derfor kan dine ambitioner nu blive til virkelighed.

Jeg bevarer overblikket for dig – og sørger for, at din virksomhed styrer i den rigtige økonomiske retning.

 

Succesfuld styring – nemt og bekvemt

Det eneste du selv skal gøre, hvad angår økonomistyring, er at blive klar til næste skridt på din rejse som succesfuld virksomhedsejer. Herefter tager jeg mig af resten.

Alle mine tiltag drejer sig grundlæggende om forretningsudvikling og består af følgende:

 • Analyse af virksomhedens indtjeningsevne
  • Jeg får et overblik over virksomhedens nøgletal, processer, resultater og likvide midler med udgangspunkt i omkostninger, udgifter, indtægter og investeringer; men også virksomhedens tilpasning i markedet.
 • Konkret hjælp til at udpege indsatsområder
  • Hvordan forbedrer vi virksomhedens økonomi? Kan ressourcerne udnyttes mere effektivt og kan der optimeres i forhold til at nedbringe udgifter på drift? Hver eneste virksomhed er forskellig og har forskellige udfordringer. Jeg finder dem – og giver mit bud på en løsning.

 • Budgetudarbejdelse
  • Jeg udarbejder et budget baseret på jeres ambitioner og potentiale. Hvad har I af kapital om et år? Kan vi på lang sigt styre økonomien frem mod større markedsandele eller færre omkostninger?

 • Budgetopfølgning
  • Jeg følger op på virksomhedens aktiviteter og processer og sikrer at udviklingen fortsat styres i den rigtige retning.

Kontakt mig her

Dorthe Helsby
Bogholder

Telefon: 70 20 90 77
Mail: info@back-office.dk

“Uanset om du har brug for en ekstern økonomichef eller blot en sparringspartner, er jeg klar til at udvikle din virksomhed og hjælpe dig med at træffe bedre, økonomiske beslutninger.

Bedre økonomiske beslutninger

Mange virksomheder nedprioriterer økonomistyringen og nøjes med at bekymre sig om regnskabet. Det er en skam.
Når du kontakter mig, kan du derfor forvente seriøs og professionel rådgivning af hele din økonomi – jeg sætter en ære i at gå helhjertet ind i din virksomhed og gøre en mærkbar forskel allerede fra dag 1. Uanset om du har brug for en ekstern økonomichef eller blot en sparringspartner, er jeg klar til at udvikle din virksomhed og hjælpe dig med at træffe bedre, økonomiske beslutninger – både nu og på sigt.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om din fremtidige økonomistyring; jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på, hvad en skræddersyet løsning for netop din virksomhed vil indeholde og koste.

Hvad er økonomistyring?


Økonomistyring er en forudsætning for din daglige ledelse samt planlægning af virksomhedens fremtidige handlinger.
Helt kort består det af planlægning af virksomhedens økonomiske fremtid ud fra en lang række parametre; bl.a. budgetter, dækningsbidragsanalyser, assistance ved implementering af økonomisystemer, forecasts og nøje beregninger.

Er du klar til at komme i gang?

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale på telefon 70 20 90 77 eller e-mail info@back-office.dk